Lëmsh

Bufi zhduket nga kopshti zoologjik, autoritetet bëjnë thirrje për ndihmë

 

Autoritetet e një kopshti zoologjik në Suedi kanë bërë thirrje që t'iu ndihmojnë në gjetjen e një bufi, që iu zhduk disa ditë më parë.

Siç shkruan Upi, kopshti Skansen në Stokholm njoftoi se dy bufë të mëdhenj, të quajtur Percy dhe Barr, u arratisën nga objekti, por Percy më pas e gjeti rrugën për t'u kthyer.