Lëmsh

Pamje spektakolare nga shpërthimi i vullkanit në Hawaii

 

Pamje spektakolare kanë treguar Mauna Loan, vullkanin aktiv më të madh në botë, që shpërtheu në Hawaii.

Llava shihet duke spërkatur në ajër dhe duke u derdhur nëpër sipërfaqen e vullkanit.