Lëmsh

Restoranti më i vjetër në botë, daton që nga 1725-a

 

Restoranti Botin në Madrid u themelua në vitin 1725 dhe është renditur në Librin e Rekordeve Guinness si restoranti më i vjetër në botë.

Disa turistë vizituan restorantin Botin për të provuar të zbulojnë disa nga sekretet e jetëgjatësisë së tij. Një nga veçoritë më unike të restorantit është furra, e cila punon vazhdimisht për gati 300 vjet.