Lëmsh

Momenti kur katër kuaj nxirren nga një pellg, kishin rënë derisa po ecnin mbi akull

 

Punëtorët e urgjencës dhe punëtorët e fermës në Montana u bashkuan për të shpëtuar katër kuaj që ranë në një pellg të ngrirë derisa po ecnin mbi akull.

Departamenti i Zjarrfikësve në Kalispell të Jugut tha se ekuipazheve iu bashkuan departamente të tjera lokale të zjarrit, kontrolli i kafshëve të qarkut Flathead, stafi nga Rebecca Farms dhe një grup vendasish të shqetësuar kur katër kuaj ranë në pellg.