Lëmsh

Macja ndërpret konferencën e Viniciusit

 

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në konferencën për shtyp të Brazilit, në të cilën u paraqit sulmuesi i krahut, Vinicus Junior. Konferenca e brazilianit u ndërpre në mënyrë të çuditshme nga prania e një mace në tavolinë.

Sapo ka nisur të flasë para gazetarëve, Vinicus ka shpërthyer në të qeshura për shkak të maces që ishte afër tij, përpara se të reagonte zyrtari i Brazilit. Ai e kapi macen dhe e hodhi nga tavolina, në mënyrë që Vinicus ta vazhdonte konferencën.