Lëmsh

Ariu bën mbi 400 selfie me një kamerë që vëzhgonte kafshët e egra

 

Një ari në Kolorado përdori një kamerë të kafshëve të egra për të bërë më shumë se katërqind selfie.

Kamera ishte vendosur në Boulder nga zyrtarët e qytetit për të xhiruar gjurmët e kafshëve të egra në 46,000 hektarë tokë, duke përfshirë drerët, kastorët, shqiponjat dhe madje edhe rrëqebullin.