Lëmsh

Tajvanezi gjobitet me 91,000 dollarë pasi papagalli i tij lëndoi mjekun

 

Një tajvanez është dënuar me dy muaj burgim dhe gjobë 91,350 dollarë pasi papagalli i tij e lëndoi një mjek.

Mjeku Lin lëndoi legenin dhe pësoi frakturë pasi u rrëzua për shkak të zogut.