Lëmsh

Në kartëmonedhën australiane nuk do ketë më monark

Foto: BBC
 

Mbreti Charles III nuk do të figurojë në kartëmonedhën e re 5 dollarëshe të Australisë, ka thënë Banka Qendrore e vendit.

Dizajni i ri do t’i kushtohet “kulturës dhe historisë së australianëve të parë”, ka thënë banka, raportoi BBC.