Lëmsh

Speci djegës i pjekur mund të bëhet aroma zyrtare e New Mexicos

Foto: AP
 

Era e ëmbël e specit jeshil që piqet në flakë të hapur përshkon New Mexico-n çdo vjeshtë, duke u përhapur nga stendat buzë rrugëve dhe parkingjet e dyqaneve ushqimore dhe duke nxitur vizione mahnitëse të mrekullive të kuzhinës.

Tani një ligjvënës shtetëror thotë se është koha që të gjithë të zgjohen dhe të nuhasin specin.