Lëmsh

Qeveria indiane u kërkon njerëzve të përqafojnë lopët për Shën Valentin

Foto: AP
 

Departamenti qeveritar për Mirëqenien e Kafshëve në Indi u ka apeluar qytetarëve që ta shënojnë Shën Valentinin këtë vit jo si festim i romancën por si “Dita e Përqafimit të Lopës” për të promovuar vlerat hindu.

Ai tha se “përqafimi i lopëve do të sjellë pasuri emocionale dhe do të rrisë lumturinë individuale dhe kolektive”, raportoi AP.