Lëmsh

Gjashtë arsyet pse Koreja e Jugut është vendi ideal për të jetuar

 

Se Koreja e Jugut jeton një stil më ndryshe nga i tërë globi, e dëshmojnë edhe disa fotografi që janë publikuar nga blogu “BrightSide”.

Për dallim nga dyert me çelës, disa dyer në Kore të Jugut funksionojnë me shenja të gishtërinjve dhe hapen e mbyllen vetëm me komanda të gishtit.