Lëmsh

Surfisti japonez 90-vjeçar synon të bëjë surf deri sa t’i mbushë 100 vjeç

Foto: AP
 

Pronar kompanie gjithë jetës, japonezi Seiichi Sano filloi në moshën 80-vjeçare ngjitjen në Malin Fuji. Por, kjo nuk ishte sfida e vetme për të, ai filloi sërfin.

Sano bëhet 90 vjeç këtë vit dhe pasi të njihet nga Libri i Rekordeve Guinness si burri më i vjetër që bën sërf, ai është i gatshëm për sfida të tjera, shkroi AP.