Lëmsh

Mbani sytë nga qielli përgjatë këtyre tri netëve, ngjarje spektakolare do të ndodhin

Foto: AP
 

Me meteorë të shndritshëm që flakërojnë nëpër qiell nga shiu i meteorëve “Aquariids” dhe një shans për të parë një eklips hënor, e premtja do të jetë koha për të shikuar nga qielli për një ditë ngjarjesh spektakolare qiellore.

Kushdo mund të shohë deri në 20 meteorë në orë, por ju duhet të jeni zgjuar herët - kohët më të mira për të provuar të shihni një meteor do të jenë pak para agimit të premtes, të shtunës ose të dielën, raportoi CNN.