Lëmsh

Shkolla e mesme në Amerikë del “në shitje”

 

Një shkollë e mesme në Maryland të Shteteve të Bashkuara të Amerikës u listua në listën e shitjeve online, duke nxitur reagime të shumta në mediat online, shkroi Upi.

Prona e shkollës u vu në shitje në platformën Zilloë për 42.069 dollarë, derisa zyrtarët e morën me shaka dhe thanë se iu pëlqeu ideja.