Lëmsh

Gjendet nën rrënojat e Titanikut gjerdani i humbur më 1912-n

 

Një gjerdan i humbur që nga viti 1912, u gjet në rrënojat e Titanikut, shkruan “Magellan”.

Gjerdani u bë nga dhëmbët e një megalodoni, një peshkaqen gjigant prehistorik, dhe u gjet në Kanalin anglez nga anëtarët e organizatës Magellan, të ngarkuar me hetimet nënujore dhe hartimin e shtratit të detit.