Lëmsh

Kometa e sapozbuluar mund të shihet këtë fundjavë

 

Një kometë e quajtur Nishimura që u zbulua një muaj më parë, mund të jetë e dukshme për syrin këtë fundjavë, duke u ofruar vështruesve një shans një herë në 437 vjet.

Topi prej shkëmbi dhe akulli, madhësia e të cilit mbetet e panjohur, është emëruar sipas astronomit japonez Hideo Nishimura i cili e vërejti i pari më 11 gusht, shkroi Guardian.