Lëmsh

Piktori danez detyrohet t’ia kthejë muzeut 67 mijë euro, kishte dorëzuar pëlhura të zbrazëta

Foto: Getty Images
 

Një piktor danez është detyruar t’i paguajë një muzeu rreth 67 mijë euro, pasi ai i kishte dorëzuar muzeut dy pëlhura të zbrazëta në vend të pikturave, raporton BBC.

Artisti e kishte quajtur projektin “Merr paratë dhe ik”.