Lëmsh

Tufa e deleve në Greqi ha rreth 100 kilogramë kanabis

Foto: Ilustrim
 

Një bari u befasua nga sjellja e deleve të tij pak pasi i nxori për të kullotur në zonën e Thesalisë në Greqi.

Siç raportohet menjëherë pas përmbytjeve shkatërruese që goditën zonën më të gjerë të Thesalisë, gjatë të cilave u dëmtuan edhe kullotat, një tufë delesh hyri në një serë ku rritet kanabisi për qëllime farmaceutike dhe hëngri thuajse 100 kilogramë të kësaj bime.