Lëmsh

Rrotullimi i një kamioni mbush rrugët me peshq në Washington

 

Ekuipazhet rrugore në Washington u detyruan të pastrojnë një rrëmujë të madhe kur një kamion u rrotullua dhe derdhi ngarkesën e tij me peshq.

Patrulla e Shtetit të Washingtonit tha se kamioni u përmbys të enjten në mëngjes dhe derdhi peshqit nëpër rrugë.