Lëmsh

10-vjeçari në Florida, i zemëruar me nënën që ia mori pajisjet elektronike, iku me veturë

 

Policia në Florida të SHBA-së është shokuar kur mësoi se një shofer të cilin e ndaloi në autostradë ishte djalë 10-vjeçar, raporton BBC.

Djali dhe motra e tij 11-vjeçare u ndaluan në Alachua, disa qindra kilometra nga ky ishin raportuar të zhdukur nga nëna e tyre më herët këtë javë.