Lëmsh

Studim: Njerëzit që nuk vizitohen nga familjarët kanë më shumë gjasa të vdesin më herët

 

Të gjithë duhet të vizitojnë familjen dhe miqtë të paktën një herë në muaj për të parandaluar vetminë dhe për të zvogëluar rrezikun e vdekjes më herët, sipas një studimi.

Akademikët në Universitetin e Glasgowit kanë vlerësuar se të mos shohësh të dashurit të paktën një herë në muaj dhe të jetosh vetëm e rrit ndjeshëm rrezikun e vdekjes së njerëzve.