Lëmsh

Tufa e elefantëve shtyp veturën që ia goditi të voglin e tyre

 

Një tufë elefantësh të egër në Malajzi kanë shtypur një veturë që udhëtonte përgjatë një autostrade pasi vetura goditi një elefant të vogël të grupit të tyre.

Vetura po vozitej nga një 48-vjeçar i cili ishte me gruan dhe djalin e tij.