Lëmsh

Studiuesit zbulojnë se vakti i fundit i një tiranozauri ishin dy dinozaurë të vegjël

 

Vakti i fundit i një tiranozauri 75 milionë vjeçar është zbuluar nga shkencëtarët – dhe ka qenë dy dinozaurë të vegjël.

Studiuesit kanë thënë se ruajtja e kafshës – dhe e dy krijesave të vogla që hëngri – jep dritë mbi atë se si jetonin këta lloj grabitqarësh.