Lëmsh

Mbahuni, po vjen eklipsi i rrallë

 

Një nga yjet më të mëdhenj dhe më të shndritshëm do të zhduket për një moment ndërsa një asteroid do të kalojë përpara tij për të prodhuar një eklips të veçantë.

Spektakli i rrallë, që shfaqet të hënën, duhet të jetë i dukshëm për miliona njerëz përgjatë Taxhikistanit dhe Armenisë, nëpër Turqi, Greqi, Itali dhe Spanjë, në Miami dhe Florida dhe më në fund, në pjesë të Meksikës.