Lëmsh

Banorët e një lagjeje në Pensilvani në hall me lopët

 

Banorët e një objekti banimi në Pensilvani thanë se oborret e tyre dhe zbukurimet e Krishtlindjes janë dëmtuar rëndë nga një tufë lopësh që endeshin atypari.

Siç ka shkruar Upi, vendasit e lagjes Brookhaven thanë se lopët që s’dihet kujt i përkasin, bëjnë vizita “të përsëritura” në oborret e tyre, duke shkaktuar dëme në oborre dhe kopshte,