Lëmsh

Droga e re që po tmerron përdoruesit e po i shndërron në “Zombi”

 

Një burrë dhe një grua të “vdekur”, ecnin në rrugët e Manchesterit gjatë kësaj jave.

Fytyra e tyre e zbehtë e sy të hapur, por tmerrësisht të lodhur e me kokë te poshtë, që duken si “zombi”, të vdekurit që ecin transmeton koha.net.