Lëmsh

14 ndërtesat më të shtrenjta të ngritura 20 vitet e fundit

 

Gjatë dekadave të fundit, lartësia e rrokaqiejve dhe kosto e tyre ka vazhduar të rritet, transmeton koha.net.

Business Insider ka listuar ndërtesat më të shtrenjta të ndërtuara 20 vitet e fundit, të cilat janë më së paku 150 metra të larta.