Lifestyle

Maskë me limon për të larguar zbokthin

Maskë me limon për të larguar zbokthin

Është folur shumë për të mirat e limonit edhe kur vjen fjala për bukurinë dhe kujdesin ndaj lëkurës.

Kësaj radhe do ju njoftojmë edhe me një veti tjetër të limonit; maskë me limon për të luftuar zbokthin.