Lifestyle

Njerëzit që lexojnë libra janë më shoqërueshëm dhe të mëshirshëm

 

Sipas disa hulumtimeve të reja, thuhet se njerëzit të cilët lexojnë libra kanë më shumë mëshirë sesa ata që nuk lexojnë.

Ata të cilët e kalojnë kohën duke lexuar kanë tendenca të jenë më të shoqërueshëm dhe më të kuptueshëm sesa ata që shikojnë televizion, ka zbuluar studimi i Rose Turnerit nga Universiteti i Kingstonit.