Lifestyle

Çka duheni të dini për lënien e duhanit

 

Lënia e duhanit paraqet hapin më të rëndësishëm të cilin mund ta ndërmarrin duhanpirësit për të përmirësuar kualitetin dhe gjatësinë e jetës.

Pse është aq vështirë të lihet duhani? Përgjigjja është nikotina.