Lifestyle

Pesë benefite të lëkurës nga uthulla e mollës

 

Uthulla e mollës është e dobishme, jo vetëm për konsum të brendshëm, por edhe të jashtëm.

Mbase nuk e keni ditur që ajo mund të përdoret edhe për lëkurë. Si e tillë, nuk e dëmton lëkurën, por vetëm sa do t`iu kursejë para për të blerë pastrues të shtrenjtë për lëkurë. Megjithatë, duhet të keni kujdes. Kur përdorni uthull për lëkurë, duhet të jetë organike, jo e pasterizuar dhe jo e filtruar. Ajo përmban enzima, minerale dhe pektinë, esenciale për një lëkurë të bukur.