Lifestyle

Këshilla për të shmangur ftohjen dhe gripin

 

Nëse dëshironi të shmangni infeksionet virale të zakonshme për këtë kohë të vitit, qëndroni të shëndetshëm, shpenzoni më pak kohë në zonat e ndotura dhe me tym, si dhe turmat në një hapësirë të vogël.

Pavarësisht nëse prekeni nga të ftohtit apo gripi, ju keni mënyra për t'i kapërcyer ato, thonë ekspertët.