Lifestyle

Majdanozi, erëza më e shëndetshme

 

Majdanozi është erëza më popullore në botë, e cila mund të gjendet pothuajse në çdo supermarket gjatë gjithë vitit.

Ai ka shije delikate dhe gjethe të bukura me ngjyrë të gjelbër të ndritshme, gjë që e bën të pazëvendësueshëm si aromë ose dekorim për ushqim.