Lifestyle

Hithra dhe xhenxhefili, një kombinim i mrekullueshëm për shëndetin

Hithra dhe xhenxhefili, një kombinim i mrekullueshëm për shëndetin
Foto: Flickr
 

Lëngu i hithrës është një element i rëndësishëm i një ushqyerjeje që nuk e streson trupin.

Hithra është fantastike dhe i jep trupit shëndet. Xhenxhefili nga ana tjetër është i jashtëzakonshëm për tretjen dhe qarkullimin e gjakut. Nëse i kombinon së bashku, atëherë përfitimi do të jetë i dyfishtë.