Lifestyle

Hudhrën mund ta përdorni për rritjen e flokëve dhe kundër zbokthit

 

Hudhra është shumë e pasur në vlera për shëndetin e njeriut nga koka tek këmbët.

Ajo rekomandohet për shumë trajtime të veçanta për rritjen e flokut dhe kundër zbokthit.