Lifestyle

Ndotja e ajrit e dëmshme po aq sa duhan pirja në rritjen e rrezikut për abortim

 

Ndotja e ajrit është po aq i keq për gratë shtatzëna sa edhe duhan pirja në ngritjen e rrezikut për abortim, sipas një studimi shkencor.

Shkencëtarët thonë se këto zbulime janë shumë tronditëse dhe duhet të zvogëlohet ajri toksik për të mbrojtur shëndetin e gjeneratave të reja, shkruan The Guardian.