Lifestyle

Çfarë i ndodh trupit tuaj kur ndaloni së konsumuari alkool

Foto: Ilustrim
 

Alkooli përbën një nga shkaktarët kryesorë të sëmundjeve që prekin mëlçinë, zemrën, enët e gjakut, sistemin nervor dhe shfaqjen e kancerit.

Konsumi i alkoolit është identifikuar si një faktor rreziku për sëmundje kronike të rëndësishme dhe të pasojave për shëndetin.