Lifestyle

Flutura Dedinja prezanton koleksionin e ri “Theatre of Love”

Flutura Dedinja prezanton koleksionin e ri “Theatre of Love”
 

Shumë moti nuk e kemi parë disenjatoren Flutura Dedinja me ndonjë koleksion të ri. Më në fund “Theatre of Love” është kreacioni më i fundit i saj.

“Theatre of Love” (“Teatri i Dashurisë”) nga Dedinja vjen me fustane të ndryshme e me forma sa të ngushta e sa të gjera. Ngjyrat që ka përdorë janë e kuqja, përhirtë, vjollce dhe e zeza.