Lifestyle

Këshilla se si ta tejkaloni gripin

 

Gripi mund të zgjasë më shumë se dy muaj, dhe komplikimet e kësaj sëmundjeje, mund të ju shkaktojnë edhe pneunomi.

Në vijim po ju sjellim disa këshilla se si ta tejkaloni gripin: