Lifestyle

Përbërësit natyralë që ndihmojnë në largimin e shenjave në lëkurë

Përbërësit natyralë që ndihmojnë në largimin e shenjave në lëkurë
 

Dëmtimi i enëve të gjakut për gjithfarë arsyesh na lë me shenja në lëkurë që brenda 7 ditëve ndryshojnë ngjyrë nga vjollcë, në të gjelbër e të verdhë.

Askush nuk do të donte të kalonte nëpër të gjitha këto faza ndaj femrat më së shumti shohin grimin si zgjidhja e vetme , por ajo që nuk dini është se disa përbërës natyralë kanë fuqinë jo vetëm të zbehin shenjat por të përshpejtojnë dhe procesin e shërimit.