Lifestyle

Ushtrimet fizike mbajnë larg ilaçet për tensionin e gjakut

Ushtrimet fizike mbajnë larg ilaçet për tensionin e gjakut
 

Ushtrimet fizike janë një element i rëndësishëm për trupin e njeriut. Shpesh njerëzit vuajnë nga presioni i gjakut dhe zgjidhja shihet te përdorimi i medikamenteve.

Por jo. Tridhjetë minuta ushtrime në mëngjes kanë efektin e njëjtë me ilaçet për uljen e presionit të gjakut, dhe mbajtjen e tij të reduktuar për pjesën tjetër të ditës.