Lifestyle

Minerali që forcon imunitetin

Minerali që forcon imunitetin

Seleni është njëri prej mineraleve të shumta pa të cilin është e pamundur të mendohet funksionimi i organizmit të njeriut.

Ai është i rëndësishëm për trupin tonë dhe është i nevojshëm për krijimin e selen-proteinës, e cila ruan qelizat nga dëmtimet e oksidimit.