Lifestyle

Cilat janë përfitimet që marrim nga limoni

 

I shumtë është përdorimi i limonit në jetën tonë të përditshme, duke sjellë edhe dobitë e tij për shëndetin tonë.

Ndihmon në tretje: Përziej disa feta limoni me ujë dhe pije çdo mëngjes për të ndihmuar tretjen gjatë gjithë ditës. Limoni stimulon mëlçinë dhe kjo ndihmon tretjen.