Lifestyle

Ngjyra e syve flet shumë për karakterin tuaj

Ngjyra e syve flet shumë për karakterin tuaj
 

Ngjyra e syve tregon shumë nga karakteri dhe ana intelektuale e çdo personi, bazuar tek disa studime. Thuhet se njerëzit që i kanë sytë me ngjyra të errëta kanë nivel inteligjence më të lartë se të tjerët. Ja cilat janë karakteristikat e të dyja kategorive.

Sytë me ngjyrë të hapur