Lifestyle

Ndryshon metoda e gjetjes së simptomave për Alzheimerin

Ndryshon metoda e gjetjes së simptomave për Alzheimerin

Objektivi i Institutit italian të Shkencave të Zbatuara dhe Sistemeve të Inteligjencës ka për qëllim gjetjen e një metode për të rritur ndjeshmërinë e analizave në mënyrë që të jetë në gjendje të kapë shenja të Alzheimerit në një pikë gjaku.

Pajisja e re parashikohet të arrij të kapë më shpejt diagnozën për të ndërmarrë një ndërhyrje të terapive në kohë.