Lifestyle

Njollat e kuqe në lëkurë, alarm apo shenjë paralajmërimi

 

Ndryshimet në lëkurë janë një dukuri natyrore dhe shkaku më i zakonshëm është mosha.

Ato nuk kanë të bëjnë me moshën e vjetër, por me plakjen e lëkurës. Lëkura i përgjigjet të gjitha ndryshimeve në trup dhe shpesh ndryshon, dhe në mënyra të ndryshme na jep njohuri se disa zakone ose kushte të jetës duhet të ndryshojnë.