Lifestyle

Limon, kripë dhe piper kundër sëmundjeve të stinës

Limon, kripë dhe piper kundër sëmundjeve të stinës

Trajtimet më të mira natyrale kundër disa sëmundjeve e kanë pikënisjen në kuzhinë.

Një prej këtyre trajtimeve të mira dhe krejtësisht natyrale është ajo me limon, kripë dhe piper. Kura me tre përbërës funksionon kundër disa problemeve dhe çrregullimeve.