Lifestyle

Çka ndodhë nëse hani 3 kivi në ditë

 

Hipertensioni është, ndoshta, ndër çrregullimet më të zakonshme të shoqërisë moderne dhe perëndimore, të pasur dhe të industrializuar. Është vlerësuar, në të vërtetë, se në Itali ekzistojnë vetëm 15 milionë njerëz që vuajnë prej tij.

Të ushqyerit jo mirë është padyshim vendi i parë në ngritjen e niveleve të presionit të gjakut dhe gjak.