Lifestyle

Mos bëni dush me ujë shumë të nxehtë, ju than lëkurën

 

Banjot me ujë shumë të nxehtë dëmtojnë lëkurën, prishin yndyrat e lëkurës dhe i hapin rrugë zhdukjes së lagështirës.

Yndyra, një cipë mbrojtëse mbron lëkurën përballë faktorëve të mjedisit, pengon prodhimin e mikrobeve dhe më e rëndësishmja parandalon humbjen e ujit të lëkurës.