Lifestyle

Bëni punët e shtëpisë çdo ditë nga 30 minuta dhe t’ju zgjatet jeta, thotë një studim i ri

 

Një studim i Universitetit të Floridës ka treguar se shpenzimi i të paktën 30 minutave në ditë duke bërë punët e shtëpisë është e mirë për shëndetin tuaj dhe mund të bëjë që ju të jetoni më gjatë!

Detyrat e familjes nuk janë aktivitete shumë atraktive për shumicën dërrmuese të njerëzve. Larja e enëve, pastrimi i shtëpisë ose larja e rrobave janë gjëra që kurrë nuk jemi të interesuara për të bërë, përveç kur zgjoheni të frymëzuar ose ne duhet ta lehtësojmë dhimbjen e ndonjë problemi.